Error message

Notice: Undefined offset: 1 in i18n_404_url_inbound_alter() (line 47 of /data/domains/computherm.co.hu/web/webroot/sites/all/modules/i18n_404/i18n_404.module).
COMPUTHERM -  KonvekPRO - Quantrax Kft. - blog

Otthonunk korszerűsítése nem csupán komfortérzetünkre, de kiadásainkra is pozitívan hat, hiszen az új, modern eszközök jóval energiatakarékosabbak elavult társaiknál. Egy régi mosógép cseréje egyszerű, de mi a helyzet egy régi gázkonvektoros fűtési hálózat felújításával? A megoldás a COMPUTHERM KonvekPRO!

Mi a COMPUTHERM KonvekPRO?

A programozható termosztátok előnyeit már sokan ismerjük, de mi a teendő a régebbi típusú gázkonvektorokkal? Egy épület fűtési hálózatának teljes körű cseréje jelentős anyagi beruházást jelente, a KonvekPRO-val azonban ilyenre nem lesz szükség.

A termék segítségével a régi gázkonvektoros fűtés könnyedén modernizálható, így a fűtés szabályozottá, ezáltal sokkal energiatakarékosabbá és komfortosabbá válik. A berendezés lehetővé teszi, hogy akár a már meglévő, mechanikus gázkonvektorokat digitális szobatermosztáttal szabályozzuk. A korszerűsítésnek köszönhetően a fűtésköltségeknek is akár a 30%-a megspórolható.

COMPUTHERM -  KonvekPRO - Quantrax Kft. - blog

Milyen előnyei vannak?

  • Nincs felesleges fűtés, hiszen a termosztát segítségével programozható, hogy mikor menjen a fűtés és mikor ne.
  • Egyenletesebb fűtést biztosít, így nem kell hidegben ébredni reggel, és munkából hazatérve is meleg lakás várhatja.
  • Gazdaságos, mert pontosan beállítható a kívánt hőmérséklet, ami azért fontos, mert minden 1°C hőmérsékletcsökkentés akár 6% költségcsökkenéssel járhat.
  • Nem kell a gázkonvektor szabályozó gombját állítgatni, a termosztát méri és állítja be a hőmérsékletet automatikusan.
  • Lehetőség van több gázkonvektor egyidejű vezérlésére is. Ebben az esetben több KonvekPRO vezérelhető ugyanazon szobatermosztáttal.
  • A KonvekPRO és egy Wi-Fi termosztát segítségével akár az interneten keresztül is vezérelhető a gázkonvektor.

Hogyan működik?

A KonvekPRO nagy előnye, hogy szinte az összes gázkonvektorhoz csatlakoztatható, kompatibilis az okosotthonok más rendszereivel, illetve könnyen, a konvektorok szétszerelése, bontási és rombolási munkálatok nélkül is üzembe helyezhető, így a biztonság miatt sem kell aggódni.

Az eszköz a gázkonvektor csőtermosztátjának hőmérsékletének változtatásával tudja be-, illetve kikapcsolni a gázkonvektort a szobatermosztáton beállított időszakok és hőmérsékletek alapján. Működéséhez a termék csomagolásában található adapter szükséges, ami egy hálózati konnektorba van bedugva.

COMPUTHERM -  KonvekPRO - Quantrax Kft. - blog

Fűtési hálózatának egyszerű és hatásos korszerűsítése érdekében kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!