Fűtéskorszerűsítés Blog

COMPUTHERM KonvekPRO a díjnyertes

COMPUTHERM KonvekPRO, a díjnyertes vezérlő

Díjak, ajánlások, tanúsítványok. A KonvekPRO az évek során számos elismerésre tett szert, szakmai és felhasználói körökben egyaránt, ezért összeszedtük a termék leginnovatívabb jellemzőit, valamint az elnyert minősítéseit, hogy a jelenlegi és jövőbeli felhasználói is átfogó képet kapjanak a KonvekPRO sikereiről.

Bővebben »

Zónákkal az energiatakarékosságért

A fűtési szezon beköszöntével pénztárcánkat jelentős terhelésnek tesszük ki. Számos praktika létezik arra vonatkozóan, hogyan csökkenthetjük a fűtésből származó kiadásainkat, látványos eredményt azonban nagyon nehéz elérni. Az energiatakarékosság érdekében mi a fűtési hálózat zónákra bontását ajánljuk. Mit jelent ez pontosan? Az alábbiakban elmagyarázzuk!

Bővebben »
Fűtésvezérlés online

Első lépések az okosotthon felé – Fűtésvezérlés online

A technológia folyamatos fejlődésével az okosotthonok ma már egyre szélesebb körben elérhetőek, bizonyos megoldások ráadásul nem csupán a kényelmünkhöz járulnak hozzá, hanem kiadásaink csökkentésében is segítségünkre lehetnek. Első lépésként mi a fűtési rendszer távvezérlésének kialakítását ajánljuk okostelefon és Wi-Fi termosztát segítségével!

Bővebben »